<--a.G.e--> Clan
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

<--a.G.e--> Clan

forumul <--a.G.e--> clan

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Filmuletul cu voi

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
-=n0m4$t3r=-
Admin
-=n0m4$t3r=-

Data de înscriere : 01/04/2008

Filmuletul cu voi Empty
MesajSubiect: Filmuletul cu voi   Filmuletul cu voi EmptyMar Apr 01, 2008 9:43 pm

Vreau ca aici sa vad si eu niste filmulete in care va aratati ce buni sunteti (va rog nu puneti cu altiideoarece pe baza acestor filmulete veti putea demonstra cat de buni suntetzi Cool ) Mad What a Face What a Face What a Face What a Face What a Face [Rog adminilor sa lase acest topi deoarece pana si eu as vreasa demonstrez cat de bun sunt ] Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ultima editare efectuata de catre -=n0m4$t3r=- in Mar Apr 01, 2008 9:51 pm, editata de 3 ori
Sus In jos
-=n0m4$t3r=-
Admin
-=n0m4$t3r=-

Filmuletul cu voi Empty
MesajSubiect: Re: Filmuletul cu voi   Filmuletul cu voi EmptyMar Apr 01, 2008 9:45 pm

Spre exemplu :
Sus In jos
X2lerT
Admin
X2lerT

Data de înscriere : 13/03/2008

Filmuletul cu voi Empty
MesajSubiect: (^_-)   Filmuletul cu voi EmptyJoi Apr 03, 2008 10:04 am

(^_-) Shi tu vrei sa zici ka esti asta kare joaka?(daka da coloana sonora-i kam varZa)'Neutral'
Sus In jos
https://ageklan.forumgratuit.ro
-=n0m4$t3r=-
Admin
-=n0m4$t3r=-

Filmuletul cu voi Empty
MesajSubiect: Re: Filmuletul cu voi   Filmuletul cu voi EmptySam Apr 05, 2008 8:05 am

Citat :
(^_-) Shi tu vrei sa zici ka esti asta kare joaka?(daka da coloana sonora-i kam varZa)'Neutral'
Bah frpasu' meu nu inregistreaza si sonorul... si o trebuit sa edtez filmuletul cu propriile resurse(sunetele din cs) de aia pe la sfarsit am inceput sa ma plictisesc si nam mai bagat sunetu' awp-ului Intelegi? king king king king scratch scratch scratch
Sus In jos
X2lerT
Admin
X2lerT

Data de înscriere : 13/03/2008

Filmuletul cu voi Empty
MesajSubiect: itzi garantez ka inregistreaza shi sonorul   Filmuletul cu voi EmptyDum Apr 06, 2008 10:46 am

itzi garantez ka inregistreaza shi sonorul am incerkat cu demo-ul fraps shi merge,trbe sa bifezi sonor shi sa ai mici modificari in commandmenuul cs-ului precum am yo asa ca...........lol!
Sus In jos
https://ageklan.forumgratuit.ro
ghitza_ghitzuca2008

ghitza_ghitzuca2008

Data de înscriere : 13/04/2008
Varsta : 31
Localizare : satu-mare...negreti-oas

Filmuletul cu voi Empty
MesajSubiect: Re: Filmuletul cu voi   Filmuletul cu voi EmptyDum Apr 13, 2008 5:33 pm

mah alert dak nu uiti marestemi si mie adminul pirat pirat pirat pirat hai k stiu k merti.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ..ms
Sus In jos
Continut sponsorizat

Filmuletul cu voi Empty
MesajSubiect: Re: Filmuletul cu voi   Filmuletul cu voi Empty

Sus In jos

Filmuletul cu voi
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
<--a.G.e--> Clan :: clanul :: -advanced.Game.experience-+serverele clanului!!! cereri unban, cereri admin-
Mergi direct la: